Novinka Tip

SAMYANG BULDAK CARBONARA PÁLIVÁ KUŘECÍ OMÁČKA 200G KOR


  • (10 ks) >9ks
219,90 Kč
Kategorie: RÁMEN
 

Pro milovníky kombinace krémové lahodnosti a ohnivého nádechu přichází SAMYANG BULDAK CARBONARA PÁLIVÁ KUŘECÍ OMÁČKA! Tato 200gramová lahvička je naplněna omáčkou, která přináší jedinečný zážitek spojující pikantní kuřecí chuť s krémovou jemností carbonary. Ideální pro všechny, kteří milují originální a výrazné chutě.

SAMYANG BULDAK CARBONARA je perfektní volbou pro dochucení vašich oblíbených pokrmů. Přidejte tuto omáčku k nudlím, rýži, masu nebo zelenině a objevte dokonalou harmonii mezi krémovostí a pálivostí. Tato omáčka je oblíbená jak mezi mladší generací hledající nové a vzrušující chutě, tak mezi staršími gurmány, kteří si chtějí dopřát něco speciálního.

Příprava s touto omáčkou je snadná a rychlá – stačí pár kapek a vaše jídlo se promění v nezapomenutelný chuťový zážitek. SAMYANG BULDAK CARBONARA PÁLIVÁ KUŘECÍ OMÁČKA je skvělým společníkem pro každého, kdo si chce dopřát něco jedinečného a chutného.

Dopřejte si autentickou chuť korejské kuchyně s krémovým twistem a nechte se unést bohatou a sytou chutí, která zahřeje nejen žaludek, ale i srdce. SAMYANG BULDAK CARBONARA PÁLIVÁ KUŘECÍ OMÁČKA je nutností pro každého milovníka výrazných chutí!

 

Korejská pálivá omáčka s příchutí carbonara

Složení: Sušené mléko (sójapšenice, celer), voda, kukuřičný sirup, sójová omáčka (pšenice), umělá kuřecí příchuť (sója, pšenice), máslová příchuť omáčky (mléko, sója), česnek, sójový olej, sýrová omáčka (mléko, sója, pšenice, ořechy), odbarvený chilli extrakt, cibule, paprikový extrakt, olej s příchutí zeleného čaje.

Návod k přípravě: Omáčku při vaření přidejte k jakémukoliv masu či tofu. Hodí se skvěle i jako k ochucení nudlírýže nebo fazolí

Energetická hodnota na 100g
Energie 1394 kJ/333 kcal
Tuky 16,7g 
z toho nasycené 8,3g
Sacharidy 33,3g
z toho cukry 33,3g
Bílkoviny 5g 
Sůl 1,3g

 

Tento pokrm je pro milovníky pálivých jídel. (Není vhodné pro děti!)

 

Země původu: Korea

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: