Novinka

SNICKERS CRUNCHY PEANUT BUTTER 50,5G USA


  • (>10 ks) Vyprodáno, brzy skladem
109,90 Kč
Kategorie: SNICKERS
 

Dopřejte si neodolatelnou kombinaci chutí s SNICKERS CRUNCHY PEANUT BUTTER! Tento 50,5gramový snack z USA přináší to nejlepší z klasického SNICKERS a obohacuje ho o extra křupavé arašídové máslo. Ideální volba pro všechny, kteří milují bohatou čokoládovou chuť a chtějí si dopřát něco výjimečného.

SNICKERS CRUNCHY PEANUT BUTTER kombinuje lahodnou mléčnou čokoládu, jemný nugát, křupavé arašídy a karamel s bohatou vrstvou křupavého arašídového másla. Tato jedinečná kombinace osloví jak mladší generaci hledající intenzivní chuťové zážitky, tak starší jedlíky, kteří si chtějí dopřát klasickou chuť SNICKERS v novém, křupavém podání. Každý kousek této pochoutky nabízí vyváženou a lahodnou chuť, která uspokojí vaše chuťové pohárky.

Tento čokoládový snack je skvělý jako rychlá svačina, sladké občerstvení nebo dezert, který můžete sdílet s přáteli a rodinou. Díky svému praktickému balení je snadné ho vzít s sebou kamkoli – ať už do práce, do školy nebo na cesty.

Užijte si nezapomenutelný zážitek s SNICKERS CRUNCHY PEANUT BUTTER a nechte se unést kombinací klasických ingrediencí SNICKERS a bohatého křupavého arašídového másla. Tento produkt je skutečnou lahůdkou, která vás nadchne svou sladkou a křupavou dokonalostí.

 

Složení:  mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, čokoláda, odstředěné mléko, laktóza, mléčný tuk, sójový lecitin), arašídové máslo (arašídy, palmový olej), arašídy, cukr, kukuřičný sirup, invertní cukr, sušiny kukuřičného sirupu, laktóza, palmový olej, méně než 2%: dextróza, glycerin, odstředěné mléko, sůl, uhličitan vápenatý, částečně hydrogenovaný bavlníkový olej, vaječné bílky, umělé aroma, terciální butylhydrochinon k udržení čerstvosti 

Energetická hodnota na 100g 
Energie 2071kJ/495kcal
Tuky 27g
z toho nasycené 9,9g
Sacharidy 55g
z toho cukry 45g
Bílkoviny 9,9g
Sůl 0,6g

 

Země původu: USA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: